Hypotéku nechte na nás, pomůžeme vám zdarma

Zobrazeno: 453

Najít tu nejlepší hypotéku není jen tak – zabere to spoustu času a než projdete celým procesem, počítejte s tím, že budete hodně telefonovat, jezdit na schůzky, vyřizovat…

Nebo to můžete mít bez starostí. Objektivně vám srovnáme nabídku hypotečních úvěrů napříč celým trhem a najdeme takovou hypotéku, kterou v pohodě splatíte. Postaráme se o papírování a uděláme všechno pro to, abyste bydleli dřív než řeknete „hypoteční specialista“.

Proč nechat starosti s hypotékou na nás?

Na první pohled nejlevnější hypotéka nemusí být nutně taky ta nejvýhodnější. Protože máme 12 let zkušeností s hypotékami,

  • oddělíme zrno od plev
  • a sestavíme vám nabídku přesně podle vašich přání a možností.
  • Společně pak vybereme takovou hypotéku, která vám sedne.
  • Jednáme na rovinu a máme přehled, takže vám přesně řekneme, kde máte reálnou šanci hypotéku dostat a kde to pravděpodobně nevyjde a proč.
  • Sepíšeme žádost, dáme dohromady všechny podklady a ty doručíme bance.

I po schválení žádosti jsme vám k službám. Projdeme společně smlouvy, zkontrolujeme všechny náležitosti a na vás bude už jen podpis. A zůstaneme s vámi, takže kdykoliv budete chtít něco změnit, sjednat nebo splatit dřív, budeme tu. Pokud nastane problém, naše vedení zvýší pravděpodobnost, že všechno dobře dopadne.

Na kontě už máme přes 500 úspěšně vyřízených hypotečních úvěrů a každý z nich jsme řešili, jako by byl náš vlastní. Důkaz místo slibů? Přečtete si reference těch, kterým jsme pomohli ke snu o vlastním bydlení.

Co čekat od osobní schůzky s hypotečním poradcem?

Rady. Jakmile budete mít jasno, co od hypotéky očekáváte a jaké máte možnosti, můžeme se pobavit po telefonu nebo online. Pak pro vás porovnáme nabídky a předložíme vám několik řešení. Většině klientů sjednáme nadstandardní podmínky úvěru a zároveň zajistíme většinu z poplatků zdarma.

Co budeme potřebovat od vás? Například průměrnou výši čisté mzdy, typ pracovního poměru, jaké máte výdaje, závazky a registry… Ještě než se k nám vydáte, měli byste si udělat takový malý přehled příjmů, výdajů i vlastních zdrojů. O to líp se nám pak bude vybírat banka. Jinak řečeno: potřebujeme znát účel úvěru, vaši bonitu a LTV (zástavní hodnotu). Ale nebojte, to my už si dopočítáme.

Z jakých druhů hypoték můžete vybírat?

  • Hypotéka na byt (v osobním vlastnictví, družstevní, obecní nebo byt ve výstavbě).
  • Hypotéka na rodinný dům – v jakékoli fázi od výstavby po rekonstrukci.
  • Hypotéku si můžete vzít i na stavební pozemek nebo něco jiného než bydlení (tomu se říká americká hypotéka).
  • Hypotéka může být i bez nemovitosti nebo na výstavbu, koupi či rekonstrukci nemovitosti, kterou se chystáte pronajímat.
  • Jak asi dobře víte, podnikatelé (OSVČ) to mají s žádostmi o hypoteční úvěr trochu složitější. I tady vám přijdou vhod naše znalosti a zkušenosti.
  • Potřebujete refinancovat stávající ne úplně výhodnou hypotéku? Žádný problém.

Otevřeme vám úplně nové možnosti co se týče poskytnutí a výše úvěru. Navíc budete mít srovnání nabídek od profesionálů a jistotu, že jste v těch nejlepších rukách.

Tak nám věnujte nezávazně hodinku osobně nebo online.

Budeme se těšit.


Kontaktní formulář

Prosím vyplňte svoje kontaktní údaje a my se vám ihned budeme věnovat

...